Próbki - metody przelewowe 4x100g

90,00 zł 

100g- Tanzania

Kraj: Tanzania

Region: South Nyasi Furaha

Odmiana: Heirloom

Obróbka: washed

Wysokość upraw: 1200-2000 m n.p.m.

Poziom wypalenia: filtr

Punktacja: 85,5

Profil sensoryczny: czarna porzeczka,

żurawina, limonka

 

 

100g - Kostaryka

Kraj: Kostaryka

Region: Tarrazú

Odmiana: Catuai, Caturra

Obróbka: washed

Wysokość upraw: 1100 - 1800 m n.p.m.

Poziom wypalenia: filtr

Punktacja: 84

Profil sensoryczny: mleczna

czekolada, mandarynka, brzoskwinia

 

 

 

Nie wiesz jakiej kawy chcesz? Nie chcesz wydawać milionów monet na kawę, która nie będzie Ci smakować? Mamy dla Ciebie idealne rozwiązanie! Dzięki temu  "Setowi" możesz próbować różnych smaków, bez obawy przed zalęgającymi na półce paczkami kawy.

 

W zestawie:

100g - Rwanda

Kraj: Rwanda

Region: Gicumbi

Odmiana: Red Bourbon

Wysokość upraw: 1450 - 1500 m n.p.m.

Obróbka: natural

Poziom wypalenia: filtr

Punktacja: 86,5

Profil smakowy: dżem truskawkowy, herbata, kwiaty, mleczne cukierki

 

 

100g - Kenia

Kraj: Kenia

Region: Kiambu County

Odmiana: SL 28, SL 34

Obróbka: washed

Wysokość upraw: 1700 m n.p.m.

Poziom wypalenia: filtr

Punktacja: 87

Profil sensoryczny: herbata,

brzoskwinia, grejpfrut

 

10 sierpnia 2023

ul. Recz 16

88-420 Rogowo

kontakt@coffeeclubroastery.pl

+48 887 707 641

Regulamin sklepu

Polityka prywatności